ziare.com informeaza: Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Prin urmare, giulestenii au fost exclusi din nou din campionat, insa hotararea de joi nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.
Potrivit postului DolceSport, Comisia de Disciplina a hotarat ca un club aflat in faliment, asa cum este Rapidul in momentul de fata, nu poate solicita inscrierea in Liga 1.
In aceste conditii, locul Rapidului in Liga 1 va fi luat de ACS Poli Timisoara, echipa retrogradata la finalul sezonului trecut.
Telenovela va continua insa pentru ca patronii Rapidului par decisi sa isi joace toate cartile, asa ca sunt sanse mari ca ei sa conteste decizia de joi.
Cum este greu de crezut ca membrii Comisiei de Apel pot analiza cazul intr-o zi, si meciul din a doua etapa pe care Rapid sau Timisoara ar trebui sa il joace impotriva lui Dinamo va fi amanat.
UPDATE 15:36 - Decizia Comisiei este una dura, excludere din cammpionat pentru Rapid!
UPDATE 15:00 - Comisia de Disciplina a FRF intarzie si de aceasta data sa anunte ce se intampla cu Rapidul.
Decizia este asteptata dupa ora 13:00. Ramaneti alaturi de Ziare.com pentru detalii.
Saptamana trecuta, joi la pranz, Rapid a fost exclusa din Liga 1, dar spre seara oficialii Ligii s-au razgandit si au anuntat ca au trimis cazul la FRF.
Daca Rapid nu va fi primita in Liga 1, locul ei va fi luat de ACS Poli Timisoara.
Banatenii ar urma sa inceapa campionatul cu o penalizare de 14 puncte intrucat nu si-au facut baremul in sezonul precedent si mai au si datorii.
Pana cand nu vom avea un raspuns final echipele ce vor trebui sa joace cu Rapid/ACS Poli Timisoara vor sta in etapele respective.