gsp.roinformeaza: Sondaj.A inceput noul sezon din Liga 1 - 5 echipe se bat pentru titlul de campioana! Care este favorita la castigarea trofeului?
Ieri a inceput noul sezon din Liga 1, unul care se anunta a fi extrem de disputat.
Astra, Steaua, Dinamo, Pandurii si Viitorul sunt vazute drept echipele cu cele mai mari sanse de a castiga campionatul, fara ca una dintre ele sa fie favorita clara.
Astra, campioana de anul trecut, va incepe sezonul fara Marius Sumudica pe banca, suspendat timp de doua luni, in timp ce Steaua s-a despartit de jucatori de baza, Chipciu si Varela, si nu a facut transferuri spectaculoase.
Dinamo este singura echipa dintre cele patru care are antrenor nou, Ioan Andone, iar transferurile facute nu impresioneaza ca nume. Echipa lui Hagi este cea mai tanara, dar poate fi marea surpriza a noului sezon, dupa ce anul trecut a terminat pe locul 5.
Pandurii, echipa care a terminat pe locul 3 in sezonul trecut, ar putea emite pretentii la castigarea trofeului, dar are mari probleme. Echipa a pierdut jucatori de baza, iar clubul are probleme financiare.

CUM ARATA COTELE LA PARIURI
Steaua e vazuta de casele de pariuri drept favorita la castigarea titlului, desi vine dupa un sezon dezamagitor.
Ros-albastrii au terminat pe 2 ultimul campionat, insa au dezamagit complet pe durata acestuia. In plus, campania de transferuri din aceasta vara este una saraca, iar pierderile sunt mari. Varela si Chipciu au plecat cu o saptamana inainte de startul sezonului, iar intaririle serioase intarzie sa apara.
Chiar si asa, la Betano, iti poti dubla banii daca alegi sa mizezi pe Steaua la castigarea titlului. Daca ai incredere ca Sumudica poate apara trofeul, atunci iti vei tripla miza.
Urmeaza, la mare distanta, Dinamo (9.00) si Pandurii (10.00). Viitorul lui Hagi are o cota de 50, in timp ce Rapid, care ar putea fi retrogradata, are o cota de 500.

SONDAJ GSP online: Cine este favorita la castigarea campionatului?
Steaua 35% (171 voturi)
Astra 26% (128 voturi)
Dinamo 24% (121 voturi)
Viitorul 8% (40 voturi)
Pandurii 1% (8 voturi)
Alta (scrie in comentarii care) 6% (31 voturi)
TOTAL: 499 voturi

sursa:.gsp.ro