Adrian Tutuianu, vechiul primar al Calarasiului in mandatul 2000-2004, profesor de educatie fizica, ii aduce acuzatii grave actualului primar Dragulin. Daniel Tutuianu a facut declaratii stupefiante pentru publicatia locala ARGUMENT:
- Eu am gandit Sala Polivalenta pentru copiii Calarasiului, nu pentru pasarile calatoare de la handbal si futsal. In mandatul de 4 ani al lui Dragulin, nicio competitie a Scolii Sportive a copiilor calaraseni nu a fost organizata in Sala Polivalenta! De ce nu sunt gazduite competitiile Scolii Sportive in Sala Polivalenta? - a intrebat profesorul de sport Daniel Tutuianu.
- Nu mi se pare firesc nici accesibilitatea scazuta a copiilor si a cetatenilor in general la bazele si terenurile sportive ale Calarasiului. Dragulin restrictioneaza accesul publicului, exista anumiti privilegiati - constata cu amaraciune Daniel Tutuianu.
Proiectul Salii Polivante din Calarasi a fost demarat in mandatul 2000-2004 Daniel Tutuianu si finalizat in cei 8 ani de mandat 2004-20012 Dragu. In mandatul 2012-2016 Dragulin, care se faleste cu Sala Polivalenta, nu a facut macar o parcare pentru spectatori!