Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
La conferinta de presa ce a avut loc la Sala Vivaldi, la Hotel Hilton, au luat cuvantul: Valeria Racila van Groningen, presedinte ABRC, Liliana Stanculet, Corporate Brand Managerm OMV Petrom, Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication Vodafone Romania, Ramona Ciocodei, Digital Manager, McDonalds Romani. Conferinta a fost moderata de Oana Nastase, director Buchareste Running Club.
Anul acesta ne mandrim cu faptul ca am reusit sa convingem este 500 de colegi sa ia startul la cea de-a V-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti. Suntem cea mai mare echipa de corporatisti. Cu cat suntem mai multi, cu atat putem ajuta mai mult, de aceea anul acesta echipa OMV Petrom alearga pentru Fundatia Olimpica Romana si sustine proiectul Impreuna pentru sportivii Romaniei, a declarat Liliana Stanculet, Corporate Brand Manager OMV Petrom S.A.
Sunt foarte fericita cand vad ca atletii, sportivii de performanta isi unesc eforturile cu artistii, antrenorii, bloggerii pentru a promova sportul de masa si miscarea in aer liber. Sunt recunoscatoare tuturo ambasadorilor Semimaratonului Bucuresti OMV Petrom, mai ales ca unii dintre ei sunt colegele mele, campioanele olimpice la canotaj Georgeta Damian Andrunache, Paula Ivan, Doina Ignat, Viorica Susanu, alaturi de campionii olimpici - gimnasta Andreea Raducan, scrimerul Mihai Covaliu, de artistii - Dan Puric si Calin Goia, de personalitati TV - Sonia Argint Ionescu si Daniel Osmanovici si de alergatorul Radu Restivan, a declarat Valeria Racila van Groningen, presedinte Bucharest Running Club.
Ajuns la cea de-a cincea editie, ONG Challenge este provocarea adresata celor 15 partenere ale OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, precum si tuturor alegartorilor care vor avea ocazia sa voteze cel mai bine gestionat punct de hidratare si/ sau punct de animatie intalnit pe traseu.
Trafiul va fi inchis sambata, 14 mai, intre orlee 6.30 - 14.30 pe Bd. Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd. I.C. Bratianu si pe bretelele adiacente Pietei Constitutiei, iar duminica, 15 mai, circulatia este restrictionata intre orele 6.30 - 15.30 pe anumite trasee.
Pentru ca OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti este mai mult decat o competitie de alergare, este o sarbatoare a orasului Bucuresti, atat pe traseu, cat si in Piata Constitutiei vor fi organizate concerte la care vor lua partea artisti de la Roton.
Evenimentul va fi transmis in direct pe site-l propriu www.bucuresti21km.ro/live si pe pagina de FAcebook.com/Bucharest21km/, cu sprijinul Vodafone, Partener Comunicatii.