HotNews.ro / National Arena ar putea fi redeschisa pana la finalul saptamanii: Sanse sa gazduiasca Dinamo vs Steaua
In urma cu doar cateva zile, LPF (n.r. Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. Despre acest lucru a vorbit, luni, Razvan Burleanu, presedintele FRF.
- Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal. Din discutiile pe care le-am avut cu reprezentantii Primariei, am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva - Razvan Burleanu, citat de Digisport.
Din cauza problemelor de la Arena Nationala, Steaua a fost nevoita sa joace meciul cu FC Botosani la Cluj (campioana s-a impus cu 5-3).
Derbiul Dinamo - Steaua se va disputa pe 22 noiembrie, de la ora 20:30, locul initial de desfasurare fiind National Arena. Ramane de vazut daca Primaria Capitalei va reusi sa puna lucrurile la punct pana atunci, iar meciul sa fie gazduit de cel mai mare stadion al tarii.
Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat, pe 6 noiembrie 2015, ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu si ca nu mai poate gazdui niciun eveniment sportiv.