Etapa de Campionat Est-European din 21-23 august 2015 - nu doar cea mai prestigioasa, ci si cea mai avantajoasa financiar cursa de motociclism viteza organizata pana in prezent pe circuitul Motor Park Romania.
Cea de a III-a etapa a Campionatului National de Motociclism Viteza al Romaniei, contand si ca runda a V-a din C.E.E, va fi prima cursa internationala de motociclism organizata vreodata pe circuitul de la Adancata, de langa Urziceni.
Pe langa cei 40 de piloti romani, se vor mai alinia la start, peste 60 de piloti internationalei unii dintre cei mai valorosi sportivi din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia si Turcia.
Astfel, castigarea curselor din 23 august 2015 de catre romani nu este doar o provocare sportiva, ci si o chestiune de mandrie nationala.
Referitor la acest eveniment Flavian Crizboi - purtator de cavant al RPG Security ne-a declarat: Va asteptam pe toti la circuitul Motor Park pentru cele mai spectaculoase curse de motociclism viteza organizate vreoadata in Romania. RPG Security va asigura paza si protectia evenimentului pentru ca RPG Security de 18 ani genereaza incredere!”.
RPG Security ofera servicii de paza umana, paza evenimente, interventii rapide, monitorizari si servicii tehnice - web-site oficial: www.rpg.ro si Pagina Oficiala FaceBook - RPG Security.