In timpul petrecut pentru a termina de citit acest articol, tu, corpul tau si celulele tale vor fi imbatranit. Unele, mai mult decat altele. Totusi, fiecare secunda care trece ar trebui sa ne serveasca ca o aducere aminte ca timpul nostru aici este temporar. De cat timp intr-adevar mai dispunem depinde de mai multi factori. Dieta. Stil de viata. Mediu inconjurator. O sa va explic.
Majoritatea oamenilor nu realizeaza ca trupurile noastre imbatranesc de la interior catre exterior.
In fiecare zi, suntem supusi la milioane de factori care ne afecteaza in diferite moduri rareori vazute, simtite sau remarcate. Imbatranirea nu este rezultatul trecerii timpului, ci mai degraba rezultatul actiunii factorilor externi la care suntem expusi :aerul poluat de fumul de tutun si esapament, metalele grele, plumb, fluorura si toti ceilalti nenumarati compusi daunatori . Din nefericire, dupa perioade lungi de expunere acesti factori ne impiedica abilitatile de rezistenta , castiga lupta cu noi si devin trepte solide catre accelerarea imbatranirii.
Exercitiul fizic te intinereste - Antrenamentul fizic joaca un rol important in viata noastra: cei care se antreneaza devin binedispusi si au mai multa energie decat cei care nu o fac, sufera mai putin de insomnie si simptome asociate cu stresul. Exercitiul fizic sustine increderea de sine , muschii devin tonifiati, postura se indreapta, calitatile motrice se imbunatatesc si totodata ajuta la mentinerea bunei functionari cerebrale.

xxx

Suntem echipa de specialisti gata sa raspunda intrebarilor dumneavoastra si sa gaseasca rezolvari problemelor de sanatate (echipa formata din medici, consilieri in nutritie, psihoterapeuti, instructori si antrenori personali).
Fondatorul conceptului, Mihai Dragomir " profesor antrenor fitness specialist, isi foloseste in Conceptul Cardio Mix Fitness Anti-Aging experienta acumulata din studiile si practica de peste 22 ani in domeniul sportului si sanatatii pentru mase, datorita dorintei acerbe de a Preveni si nu de a Trata.

Sursa: cardiomix.ro