In prima zi a targului SMAEB Romexpo Bucuresti, va avea loc la standul organizatorilor Campionatului National de Motociclism Viteza - Pavilionul C4, o supersesiune de autografe si fotografii dedicata fanilor, pasionatilor acestui sport si, nu in ultimul rand, reprezentantilor presei.
Flavian Crizboi este purtatorul de cuvant al RPG Security si va participa la acest eveniment alaturi de nume grele ale motor-sportului, fiind un pasionat al sporturilor cu motor (in principal al ATV-urilor).
Referitor la acest eveniment, Flavian Crizboi ne-a declarat:
- Sunt foarte incantat si onorat ca am fost invitat de organizatori sa particip la aceasta supersesiune de autografe si fotografii alaturi de brandurile Cazacu si Campean, emblematice pentru acest sport deosebit de spectaculos si cu tot mai multi admiratori in Romania.
RPG Security activeaza pe piata de profil din Romania de peste 18 ani si are peste 5.470 de clienti activi si agenti de securitate calificati, carora li s-a oferit o pregatire profesionala adecvata.
RPG Security ofera servicii de paza umana, paza evenimente, interventii rapide, monitorizari si servicii tehnice (mai multe detalii pe website-ul oficial www.rpg.ro si pe pagina oficiala de Facebook a RPG Security).
RPG Security este partenerul Campionatului National de Motociclism Viteza al Romaniei si asigura paza si protectia evenimentului, prima etapa va avea loc la Adancata (jud. Ialomita) pe circuitul Motor Park in perioada 1-3 mai 2015.