Dumitru Dragomir sustine ca intelegerea intre RCS&RDS si Paszkany a fost incheiata in urma cu doua zile, contra sumei de 12 milioane de euro: "Felicitari Ligii pentru aceasta intelegere. Stiam de doua zile ca Paszkany s-a inteles. Au platit 12 milioane de euro ca sa dea meciurile. Pentru cluburi inseamna garantia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro.
Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.
Compania RCS & RDS nu va percepe clientilor sai niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu si satelit, pentru vizionarea competitiilor sportive.
"Ne bucuram ca le putem oferi in continuare clientilor nostri Liga 1, fara costuri suplimentare, rasplatindu-le in acest fel loialitatea, dar si increderea in serviciile noastre. Prin transmiterea celor doua competitii importante din fotbalul romanesc, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a urmari in direct meciurile echipelor preferate, asa cum am avut-o si in ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. In acest fel continuam misiunea de a le oferi abonatilor Digi continut TV de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi si, in acelasi timp, ne pastram pozitia de lider pe piata furnizorilor de servicii de televiziune din Romania", a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.