Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: la cap, la umar, la nas si la picior.
"A fost intotdeauna un geniu ca fotbalist, insa uneori a fost lipsit de noroc".
Acestea au fost intotdeauna cuvintele lui Ion Copacean, primul antrenor al lui Cristi Chivu, despre fostul sau invatacel, ajuns la una dintre cele mai puternice echipe de club din lume, Inter Milano.
Cristi si sotia sa, Adelina, locuiesc acum la Bucuresti impreuna cu cele doua fiice ale lor.

De-a lungul anilor, Chivu a suferi 14 operatii

Antrenorul trecut in nefiinta in luna ianuarie a acestui an se referea la desele accidentari suferite de Chivu de-a lungul anilor, care l-au tinut mult timp departe de balonul rotund.
In 2007, Chivu a fost operat dupa ce a suferit o fractura nazala
Saptamana trecuta, fundasul a fost operat pentru a treia oara la degetul de la piciorul drept, iar de data aceasta el a ales o clinica exclusivista din Miami pentru a scapa de durerea care il macina inca din vara anului trecut. Aceasta nu este insa singura problema medicala cu care fotbalistul resitean s-a confruntat de-a lungul anilor.
In 2008, Chivu a suferit o operatie la umar si a avut mana imobilizata la propria nunta
In 2007, el a fost lovit cu cotul in nas de un adversar, in timpul unui meci oficial si a fost nevoit sa se opereze, dupa ce a fost diagnosticat cu fractura a piramidei nazale.Un an mai tarziu, in 2008, resiteanul a fost operat la Milano la umar, iar la nunta sa cu Adelina Chivu din acelasi an a fost nevoit sa poarte o fasa care sa ii imobilizeze bratul.
In 2010, Chivu a suferit o accidentare grava, iar din acel moment, viata lui s-a schimbat radical. Dupa ce s-a lovit cap in cap cu un coechipier, internationalul a suferit doua interventii chirurgicale la cap, una pentru un hematon format in urma impactului, iar cealalalta pentru fractura de craniu. Dupa cateva luni de recuperare, Chivu a revenit pe teren, insa aproape un an de zile a purtat o casca de protectie, pentru a se feri de posibile lovituri.