GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016

GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena. Meciul va fi transmis LIVE de TVR. Meciul GRECIA-ROMANIA incepe la ora 21:45. Meciul va putea fi urmarit GRATUIT de suporteri, pe Arena Nationala.
Pe 7 septembrie, echipa nationala a Romaniei joaca la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei primul meci din batalia pentru Euro-2016. Partida, care va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro incepand cu ora 21.45, este revansa pe care Romania spera sa o obtina in fata Greciei, echipa care a rapit tricolorilor calificarea la Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014, dupa barajul din noiembrie 2013.
Echipa Romaniei are sansa de a se califica la primul turneu final dupa o pauza de 8 ani, ultima prezenta a Romaniei la un turneu final fiind cea de la Euro-2008.
Un numar de 53 de tari vor incerca sa obtina calificarea la Euro-2016, echipa Romaniei urmand sa joace in preliminarii 10 meciuri.
Astfel, telespectatorii TVR vor putea urmari cele zece partide: Grecia - Romania (7 septembrie), Romania - Ungaria (11 octombrie), Finlanda - Romania (14 octombrie), Romania - Irlanda de Nord (14 noiembrie), Romania - Insulele Feroe (29 martie 2015), Irlanda de Nord - Romania (13 iunie 2015), Ungaria - Romania (4 septembrie 2015), Romania - Grecia (7 septembrie 2015), Romania - Finlanda (8 octombrie 2015) si Insulele Feroe - Romania (11 octombrie 2015). Toate meciurile vor fi precedate si urmate de studiouri de dezbateri.
Federatia Romana de Fotbal si echipa nationala cheama suporterii romani in tribunele Arenei Nationale, la meciul Grecia - Romania, chiar daca acesta se va disputa la Atena.
Potrivit unui anunt postat pe pagina oficiala a FRF, pe Arena Nationala din Bucuresti va fi amplasat duminica, 6 septembrie, un ecran urias pe care suporterii nationalei sa poata vedea live meciul Grecia - Romania, care se va disputa fara spectatori, pe stadionul "Karaiskakis" din Atena, informeaza Cotidianul.ro.
Actiunea e organizata de FRF in parteneriat cu Primaria Capitalei si impreuna cu sponsorii Timisoreana, Adidas si Carrefour. Intrarea pe Arena Nationala se va face de la ora 16:00. Accesul este gratuit.
"Dupa 8 ani, putem ajunge din nou la un turneu final. Suntem alaturi de "tricolori" si, de la peste 1.000 de kilometri de Atena, strigam impreuna, duminica seara: HAI ROMANIA!", se mai arata in comunicatul FRF.