sport.ro : Veste uriasa pentru Gigi Becali! Patronul Stelei iese din nou din inchisoare: "O sa fie invoit cateva zile"
Gigi Becali se pregateste din nou sa iasa din inchisoare.
Mama lui Gigi Becali il asteapta pe fiul ei acasa in luna august pentru cateva zile. Patronul Stelei s-a plans de mai multe ori de conditiile din inchisoare, iar Avocatul Poporului a demarat mai multe controale.
"Pai e un semn bun, cum sa nu fie bun? Daca sta nevinovat? Nu e nimeni ca el asa, sa stea nevinovat in inchisoare... Daca nu esti nevinovat si stai in inchisoare... mai ai rabdare?", a spus mama lui Gigi Becali, pentru Romania TV.

"Nu s-a plans! El imi zice mie: mama, stai linistita. Asa e! Ma incurajeaza. Dar ce sa facem? Eu am incredere in Dumnezeu ca il va elibera si ar fi bine domnul Basescu, ca acum e pe sfarsite, sa faca si el un bine, ca daca face binele asta, multe pacate i se vor ierta si lui. Dumnezeu te iarta, sa stii! Cate pacate ai face si te caiesti de ele, Dumnezeu te iarta, sa stii", a mai declarat mama lui Becali.
Aceasta a precizat ca se asteapta la o gratiere in continuare: "Zicea ca vrea sa ii dea acum cateva zile in august, dar nu stiu de eliberare. Cred ca pana la urma o sa ii dea Basescu! Asa cred eu!"
Aceasta a spus ca nu vorbeste la telefon cu Gigi Becali: "Eu nu! Nora mea vorbeste, eu nu vreau sa vorbesc ca mi-e rau asa cand vorbesc cu el! El ma incurajeaza dar... El zice: stai mama linistita ca o sa ies, ca o sa fie bine. Poate vrea Dumnezeu sa... ce sa va zic? Basescu sa il lumineze Dumnezeu, el sa ii dea inainte de...".
"Eu am sperante si ma gandesc ca o sa faca Dumnezeu o minune, ca sta de atata timp, nici nu ma gandeam ca o sa stea atata in inchisoare, niciodata nu am crezut... ii ziceam: Nu mai vorbi ma ca astia... Ce sa imi faca mie mama, ca eu nu am facut nimic rau, numai bine am facut. Toata lumea, am fost aseara la Sfantul Pantelimon, si toata lumea se roaga pentru el. (...) Dar asta e, ce sa ii faci? Poate vrea Dumnezeu sa il lumineze pe Basescu sa il elibereze ca sa faca si el un bine, ca doar pentru binele lui face (...) Azi suntem, maine nu mai suntem! De ce sa ne ducem in iad? Pentru ca nu putem sa ne tinem limba? Ce folosesti daca faci rau unuia? Raul ala pe care il faci la altul, ti-l da Dumnezeu tie, asa ca fa bine cat poti ca Dumnezeu are grija", a adaugat Alexandrina Becali.