PUTEREA: Rapid - Steaua, scor 1-2, in Cupa Ligii (optimi)
Rapid a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, sambata seara, in Giulesti, in optimile din Cupa Ligii - Adeplast, iar ros-albastrii s-au calificat in sferturi. Keseru a marcat pentru Steaua in minutese 8 si 47 (penalty), iar Selagea a inscris pentru Rapid in minutul 24.

• Au evolua echipele:
Rapid: Draghia - Tinc, Al. Iacob , D. Lung, M. Stoica - C. Paun, Sandulescu - Al. Coman, Pancu, Selagea - Ciolacu. Antrenor:Marian Rada.
Steaua: V. Cojocaru - Pham Huy Tien, Aldea, Filip, Tosca - I. Neagu, N. Stanciu - Gradinaru, Vilceanu, Pirvulescu - Keseru.Antrenor: Costel Galca.

• Arbitrul Adrian Cojocaru a condus la centru meciul Rapid - Steaua. El a fost ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu

• Marian Rada, inaintea meciului :
Antrenorul Rapidului, Marian Rada, nu a uitat trecutul tulbure si i-a ironizat pe fostii oficiali de la Steaua, Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica: "Nu cred ca vor mai fi tensiuni. Acum nu mai au niciun manelist pe banca si nici pe cineva care sa dea cu calcaiul in leucoplast. Sper sa nu mai fie vreun bodyguard pe banca".
In schimb, Rada a avut numai cuvinte de lauda despre actualul tehnician al Stelei, Costel Galca: "Costel este un tip linistit care isi vede de problemele lui de pregatire a echipei".