B365.ro : RAPID-STEAUA,19 IULIE. Meciul Rapid-Steaua se joaca in Giulesti cu 3.000 de spectatori. LIVE LOOK TV
RAPID - STEAUA, 19 IULIE. Partida din optimile de finala ale Cupei Ligii dintre Rapid si Steaua, programata sambata, de la ora 21:00, se va disputa pe stadionul "Valentin Stanescu", din Giulesti, cu numai 3.000 de spectatori in tribune. Este pentru prima oara dupa foarte multi ani cand un astfel de derby se va juca avand atat de putini oameni ca asistenta.
Meciul va fi transmis LIVE sambata, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe Look TV.
Din cauza conditiilor precare in care se afla arena din Giulesti, Jandarmeria a impus o prezenta redusa a suporterilor la acest meci, astfel ca doar 3.000 de bilete au fost scoase la vanzare.

• Meciul RAPID - STEAUA va fi transmis LIVE sambata, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe Look TV.
Rapid, nou-promovata in Liga 1 dupa o lunga judecata cu FRF la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, este in insolventa si in colaps financiar. "Adeplast isi face unele calcule si este posibil sa jucam pe Arena Nationala. Joi vom afla unde se va juca meciul", declara initial, pentru ProSport, Nicolae Manea, presedintele Rapidului. Ulterior, varianta a cazut. "Cei de la Adeplast si-au dat seama ca nu pot acoperi costurile organizarii acestui meci din banii incasati pe bilete", a explicat Nicolae Manea motivul pentru care s-a renuntat la excentrica idee.
Daca s-ar fi materializat aceasta initiativa a achitarii costurilor de catre sponsorul competitiei in locul clubului organizator, s-ar fi creat un precedent interesant. Orice echipa ar fi putut solicita ulterior, motivand lipsa banilor, ca Adeplast sa plateasca sumele destinate organizarii meciurilor!

• Rapid a invins miercuri cu 1-0 echipa CS Universitatea Craiova, in preliminariile Cupei Ligii, si s-a calificat in "optimile" intrecerii, unde va intalni Steaua.
Peste 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre STEAUA și RAPID pe stadionul "Valentin Stanescu" din capitala, incepand cu ora 21.00.

• Echipe probabile:
- RAPID: Draghia - Tanc, Paun, Iacob, M. Stoica - Al. Coman, Sandulescu, Negru, Selagea - Ciolacu, Pancu. Antrenor: Marian Rada
- STEAUA: Cojocaru - Ripa, Aldea, Varela, Tosca - Filip, Neagu - Vilceanu, Prepelita, Gradinaru - Keseru. Antrenor: Costel Galca

• Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Rapid - Steaua. El va fi ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu, rezerva fiind delegate Daniel Haidiner. Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile.
Adrian Cojocaru va fi ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu. Rezerva a fost Daniel Haidiner, conform prosport.ro.
Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile.