Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala. 32 de echipe de pe glob au intrat in lupta pentru cel mai important trofeu din lume, in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. In faza grupelor au avut loc 48 de partide, programate intre 12 iunie si 26 iunie. Partidele care au decis cine merge in careul de asi au avut loc intre 4 si 5 iulie. Semifinalele au loc pe 8 si 9 iulie, la Belo Horizonte si Sao Paulo, iar finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia este la Rio de Janeiro, pe 13 iulie. Va prezentam mai jos programul meciurilor din semifinale ale Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Brazilia - Germania
Prima semifinala a Campionatului Mondial de Fotbal 2014, dintre Brazilia - Germania, are loc marti, de la ora 23.00, la Belo Horizonte, invingatoarea urmand sa joace in finala, iar invinsa in meciul pentru locul trei. Prima semifinala va fi transmisa in direct de TVR 1.
Semifinala Brazilia - Germania va fi arbitrata de mexicanul Marco Rodriguez. Rodriguez va fi ajutat de conationalii sai Marvin Torrentera si Marcos Quintero, in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat americanul Mark Geiger.

Olanda - Argentina
Miercuri, 9 iulie, de la ora 23.00 va avea loc cea de-a doua semifinala de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, dintre Olanda - Argentina. TVR 1 va transmite in direct meciul.

Marea finala este la Rio de Janeiro, pe 13 iulie. De asemenea, meciul pentru locul 3 va avea loc la Brasilia, pe 12 iulie.