Sanatate.bzi.ro: Solutii eficiente pentru a slabi la fund si la picioare
Majoritatea femeilor care tin o cura de slabire isi doresc sa piarda kilograme de pe fund si picioare. Daca te numeri printre ele, iata ce ai de facut. Majoritatea femeilor au silueta ginoida sau "de tip para" - coapse groase, fund mare, solduri late, dar talie subtire, brate subtiri, umeri ingusti. Nu e de mirare ca cele care tin diete ar vrea sa slabeasca in special de la talie in jos. Din pacate, silueta in forma de para slabeste mai greu si necesita eforturi mai mari. Ce mananci ca sa slabesti la fund si la picioare
Ai nevoie de o dieta fara grasimi. Trebuie sa excluzi complet grasimile saturate - de exemplu lapte, smantana, carnede porc grasa, etc. In schimb ai voie sa consumi peste si sa pui in mancare uleiuri vegetale.
Sunt necesare proteinele de calitate, pe care le gasesti in leguminoase si carne slaba, dar si carbohidratii complecsi, care se gasesc in produsele din cereale integrale.
Ce poti sa mananci: legume, piept de pui, muschi de vita sau porc, peste de orice tip, paine integrala, paste integrale, orez brun, lactate cu 0% grasime, fasole, soia, nuci, alune, migdale. Ideal este sa nu combini la aceeasi masa proteinele si carbohidratii.
De evitat, pe langa grasimi, sunt produsele din faina alba si, desigur, dulciurile, prajelile si tot ce este bogat in calorii.

• Ce sport sa faci ca sa slabesti la fund si la picioare

Din pacate, nu vei avea niciodata picioare subtiri de topmodel. Insa cu exercitiile potrivite poti sa ai picioare tonifiate, fund ferm si in general, forme feminine.
In primul rand trebuie sa pui la treaba muschii coapselor si ai feselor: fandari si genuflexiuni in fiecare zi.
In al doilea rand, ai nevoie de exercitii cardio, care "topesc" grasimile de pe tot corpul: alergare, inot, mers rapid, coarda. Cel mai eficient exercitiu pentru tine este mersul pe bicicleta, iar pentru rezultate spectaculoase, e bine sa alternezi vitezele: un minut la viteza maxima, doua minute la viteza moderata si apoi de la capat pana ajungi la cel putin 30 de minute. Unica.ro