oracoluldelabalcesti.ro : POSIBILA FUZIUNE STEAUA-VIITORUL!

Fotbalul de la noi a vazut si trait multe, dar asta ar fi cea mai tare mutare din istorie! Steaua si Viitorul Constanta se pregatesc sa devina o singura echipa, ce ar urma sa aiba centrul de antrenament la Voluntari. Un proiect curajos al lui Gigi Becali si Gica Hagi.

xxx

Hagi si Steaua se pot reintalni intr-un proiect surprinzator: campioana fuzioneaza cu echipa Regelui. Surse apropiate patronului stelist sustin ca aceasta varianta se discuta si este extrem de plauzibila. Motive ar fi suficiente. "Nu mai vreau sa le maresc salariile ca sa-i tin la Steaua, sa plece! Vom face o noua echipa", ar fi transmis Gigi Becali, dupa cum spune Mitica Dragomir.
In plus, la Steaua se va incheia un ciclu la vara, o perioada de trei ani in care cei mai multi jucatori care sunt acum la ros-albastri au jucat impreuna si au reusit sa castige un campionat, o Cupa a Romaniei si o Supercupa, dar care isi pot trece in palmares si eventul in 2014! In aceste conditii, cei mai vechi jucatori de la echipa cer sa fie lasati sa plece in strainatate. Tatarusanu si Georgievski vor parasi formatia in calitate de jucatori aflati la final de contract, Piovaccari va reveni la Sampdoria, in rest, Latovlevici, Szukala, Gardos, Pintilii, Tanase si Chipciu vor fi lasati sa plece daca vor avea oferte.
"Steaua e un brand puternic. Hagi e iar un brand. Daca cele doua branduri se unesc, va dati seama ce putem realiza?" spunea, nu demult, Hagi, apropiatilor sai. In noul proiect ar putea fi implicata si primaria Voluntari, care ar pune la dispozitie baza de pregatire si ar construi un hotel de patru stele pentru Steaua. Echipa va fi compusa din jucatorii de la Viitorul, cei mai tineri, si din cei ramasi la campioni, precum Keseru, Stanciu, Iancu.