AmosNews: Jocurile Olimpice de Iarna Sochi 2014 ilustrate pe marcile postale romanesti

Continuand seria emisiunilor de marci postale ce abordeaza intr-o maniera originala tematica jocurile olimpice, foarte apreciata atat de filatelisti, cat si de iubitorii sporturilor albe, Romfilatelia marcheaza cea de-a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi si introduce in circulatie o emisiune de marci postale dedicata acestui eveniment.
Intitulata Jocurile Olimpice de Iarna, Sochi 2014, emisiunea imbina intr-un mod echilibrat legatura dintre arta grafica si stralucirea sporturilor albe, timbrele reprezentand o transpunere artistica a esentei si spiritului Jocurilor Olimpice.
Dintre cele opt probe ale sporturilor de iarna la care participa Romania, patru sunt ilustrate pe timbrele cu valoarea nominala de 2,10 lei ale emisiunii filatelice, astfel: schi fond, patinaj artistic, bob si biatlon.
Alaturi de cele 4 marci postale, emisiunea mai contine si un plic prima zi, iar ca forma de machetare a fost folosita minicoala de 8 timbre (2 serii).
Incepand cu ziua de vineri, 7 februarie 2014, emisiunea de marci postale Jocurile Olimpice de Iarna, Sochi 2014 va putea fi achizitionata de la toate magazinele Romfilatelia din Bucuresti si din tara.
Pentru sprijinul acordat la realizarea acestei emisiuni de marci postale Romfilatelia aduce multumiri Comitetului Olimpic Sportiv Roman (COSR) si Comitetului International Olimpic (CIO).