Noi imagini cu Gigi Becali, dupa condamnare. A venit la tribunal purtand guler cervical

Gigi Becali s-a prezentat luni in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta pentru a-si sustine cererea de intrerupere a pedepsei pe motive medicale. Omul de afaceri, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost diagnosticat cu hernie de disc si poarta un guler cervical, pe care l-a purtat chiar si in timpul procesului.
Gigi Becali a venit in fata judecatorilor de la Tribunalul Constanta purtand gulerul cervical recomandat pentru a-i atenua durerile provocate de hernia de disc cervicala.
Omul de afaceri a fost consultat atat de medicii de la spitalul Penitenciarului Poarta Alba, cat si de cei de la Spitalul Militar Constanta, iar acestia au opinat ca starea omului de afaceri necesita o interventie chirurgicala. O asemenea operatie nu se poate efectua, insa, in sistemul penitenciar din Romania, astfel ca avocatii lui Gigi Becali au inaintat o cerere privind intreruperea pedepsei.
Gigi Becali, in fata judecatorilor: Vreau sa ma operez in America
Omul de afaceri Gigi Becali s-a prezentat, luni dimineata in fata judecatorilor care analizeaza cererea sa de intrerupere a pedepsei pentru a beneficia de tratament pentru afectiunea la coloana. becali a spus ca vrea sa se opereze in Statele Unite ale Americii pentru a scapa de boala care il chinuie de 20 de ani si care l-ar putea lasa paralizat.
"Cer intreruperea pedepsei pentru ca vreau sa fac operatia. Eu nu mai pot sa dorm noaptea, ma trezesc de 20 de ori pe noapte. Vreau sa fac operatia asta in America. Vreau o expertiza medico-legala, care sa stabileasca daca aceasta afectiune se vindeca fara operatie si daca se poate face in reteaua de spitale a Administratiei Nationale a Penitenciarelor", a spus Gigi Becali, in fata instantei de la Tribunalul Constanta.
Omul de afaceri le-a marturisit magistratilor ca a facut inclusiv tratament cu venin de albine.
Gigi Becali purta de mai multa vreme gulerul cervical, insa dupa ce a fost condamnat si incarcerat la Penitenciarul Jilava conducerea inchisorii nu i-a permis sa primeasca de acasa dispozitivul. Omul de afaceri a putut primi gulerul odata transferat la Penitenciarul Poarta Alba, motiv pentru care i-a si acuzat pe sefii de la Jilava pentru agravarea starii sale.
Magistratii au dispus, conform cererii inaintate de Gigi Becali, efectuarea unei expertize medico-legale care sa arate cat de grava este starea omului de afaceri si tratamentul de care acesta are nevoie, o decizie in privinta intreruperii pedepsei pentru tratament urmand sa fie luata pe 29 ianuarie.

Sursa: RTV.NET