GSP.ro : Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca

Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Acestea sunt programate in zilele de 15 noiembrie, 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, si 19 noiembrie, 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Surprind aparitiile pe lista ale lui Marius Niculae si Cocis, dar si absenta lui Costel Pantilimon. Niculae n-a mai fost la nationala de la meciul tur cu Estonia, din septembrie anul trecut, iar Cocis din octombrie 2012, de la partida din Turcia.
FRF.ro informeaza ca au primit astazi faxuri - urmand sa afle pe 8 noiembrie, in jurul pranzului, daca vor fi convocati si definitiv - urmatorii jucatori:
Portar: Bogdan Lobont (AS Roma)
Fundasi: Dorin Goian (Asteras Tripolis), Vlad Chiriches (Tottenham), Razvan Rat (West Ham)
Mijlocasi: Razvan Cocis (Hoverla Ujgorod), Costin Lazar (PAOK FC), Banel Nicolita (Nantes), Gabriel Torje (Espanyol Barcelona), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
Atacanti: Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Gheorghe Grozav (Terek Groznii), Claudiu Keseru (Bastia), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Getafe) si Marius Niculae (Hoverla Ujgorod)
Lotul complet va fi anuntat simbata, 9 noiembrie.