ProSport : Vesti bune din tabara Olandei! Ce echipa va trimite pe teren Van Gaal contra Turciei

Marti, la Istanbul, selectionata Olandei o va intalni pe cea a Turciei, intr-un meci decisiv pentru calificarea turcilor la barajul pentru Campionatul Mondial. Gazdele sunt obligate sa castige, in timp ce olandezii sunt deja calificati, dar au ca miza obtinerea statutului de cap de serie la tragerea la sorti pentru turneul din vara. De un eventual semi-esec al turcilor, ar putea profita nationala Romaniei.
Marea intrebare este daca olandezii vor juca cu echipa de baza, si conform publicatiei Telegraaf, Van Gaal nu va efectua multe schimbari fata de meciul cu Ungaria. La mijloc, selectionerul va introduce doi jucatori noi, Clasie in locul suspendatului De Jong si Sneijder in locul lui Van der Vaart. Linia de atac ramane neschimbata, in timp ce in aparare, Van Gaal a anuntat ca nu va pastra cuplul Bruma-Vlaar, primul urmand a fi inlocuit cu Martins Indi.

Cum ar putea arata primul 11 al Olandei:

Vorm - Janmaat, Vlaar, Martins Indi, Blind - Strootman, Clasie, Sneijder - Robben, van Persie, Lens

La partida de marti, se asteapta ca pe stadionul Sukru Saracoglu sa fie prezenti peste 50.000 de fani care vor crea o atmosfera infernala.