Sport.ro: Romania are sperante mari inaintea meciului cu Andorra! Torje: "Avem cele mai mari sanse sa prindem locul 2"

Gabi Torje este sigur ca nationala poate ocupa locul 2 in Grupa D la finalul meciurilor din preliminarii mondialului din 2014 si sa prinda barajul.
"Noi trebuie sa castigam sase puncte in ultimele doua partide si sa asteptam si rezultatele celelalte, pentru ca sunt convins ca avem cele mai mari sanse la locul doi. Noi sa facem sase puncte si apoi cred eu ca va fi greu pentru Ungaria sa castige in Olanda sau Turcia sa castige ambele partide pe care le mai are. Primele meciuri ale Ungariei si Turciei sunt decisive. Trebuie sa fim optimisti. Inainte de meciul cu Turcia am avut calificarea in mana, dar deja este istorie acel meci. Acum trebuie sa fim increzatori si sa mergem pana la capat", a spus Torje.
Intrebat daca este posibil ca Romania sa inscrie sapte goluri in meciul cu Andorra de vineri, asa cum doreste selectionerul Victor Piturca, mijlocasul a raspuns: "Orice este posibil in fotbal, la fel cum poti sa te chinui sa castigi cu 1-0. Andorra este o echipa care alearga foarte mult, poate sa se intample orice, dar eu cred ca vom castiga si sper eu la un scor cat mai mare pentru ca avem nevoie de golaveraj. Important e sa dam sapte jucatori cate un gol si sa castigam cu 7-0, nu conteaza daca unul da patru goluri, altul trei sau doua".