timetv.ro: Joaca baschet cu Hagi si Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball

Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan: legendele sportului romanesc s-au alaturat campaniei "Din strada, la Jocurile Olimpice" initiata de Sport Arena Streetball pentru turneul care va avea loc in 21-23 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Baschetul 3×3 are sansa sa devina disciplina olimpica in acest sezon si peste 15 legende ale sportului romanesc, fosti campioni sau medaliati la Jocurile Olimpice, precum si reprezentanti ai generatiei de aur din fotbal, au sustinut aceasta campanie.
O parte dintre ei au confirmat prezenta in Piata Constitutiei, in acest weekend, unii dintre ei chiar si pe teren, cum este cazul lui Bogdan Stelea, fostul portar la nationalei de fotbal si un mare pasionat de baschet.
Acesta a mai cooptat insa un coechipier chiar la conferinta de presa a evenimentului, pe Virgil Carutasu, unul dintre cei mai titrati jucatori romani de baschet din ultimele doua decenii.
Pe langa personalitatile sportului romanesc, Wizz Air Sport Arena Streetball va strange la Bucuresti conducerile forurilor mondial si european de baschet, FIBA respectiv FIBA Europe, precum si pe fostii mari jucatori Sarunas Marciulionis si Jorge Garbajosa.
Cel mai mare turneu de baschet 3×3 organizat vreodata in Romania, 3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball, va avea loc in perioada 21-23 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti si este organizat in colaborare de Federatia Romana de Baschet, Sport Arena si ACS Sport Promotion cu sprijinul forurilor europene si mondiale ale baschetului, FIBA Europe, respectiv FIBA.
3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3×3 EuroTour si din cel mondial 3×3 World Tour.

Sursa: Sport Arena Streetball