Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane. Goalkeeperul pitestean revine astfel la gruparea de la malul Dunarii dupa aproximativ cinci luni, in returul campionatului trecut evoluand la Calafat, pentru Ghecon Lapusata. Alex Iordan, care in august va implini 24 de ani, se afla deja de doua zile sub comanda lui Marian Bondrea in Slovenia, acolo unde oltenii efectueaza stagiul de pregatire. "Ma bucur foarte mult ca am revenit. Am semnat pana in 2014 si cred in sansa mea, chiar daca am fost adus ca al treilea portar. Am acceptat sa vin si pentru ca este Liga I si voi munci mult, ca sa arat ca am potential. Nici nu se pune problema de acomodare la mine, doar cinci luni am lipsit de la echipa. Nu-i cunosc pe cei care au venit acum, in rest stiu pe toata lumea", a spus Alex Iordan.
Odata cu readucerea lui Alex Iordan, CS Turnu Severin l-a inregimentat si pe Alexandru Stan, un mijlocas ofensiv de 23 de ani, care a evoluat ultima data la Astra Ploiesti.
CS Turnu Severin va sustine astazi, de la ora 18.00, o partida de verificare in compania celor de la Simurq (Azerbaidjan).