Pugilistul britanic Carl Froch a declarat ca nu poate accepta sa piarda partida cu Lucian Bute, contand pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa in 26 mai, la Nottingham, avand in vedere ca va lupta chiar in fata propriilor fani. "Trebuie sa il bat pe Lucian pe 26 mai. O infrangere in fata propriilor fani este ceva la ce nu ma pot gandi, mai ales dupa ce au calatorit mii de kilometri sa ma vada in turneul SuperSix, iar acum, ca drept rasplata, au la ei acasa un meci mare pentru titlul mondial. Trebuie sa fie o sarbatoare, iar ea va fi doar daca voi pastra centura in Marea Britanie", a spus Froch, citat de boxingscene.com si Mediafax.
Carl Froch sustine ca publicul de care are parte atunci cand boxeaza in Marea Britanie este mult mai energic decat cel de la meciurile lui Bute. "Nimic nu se compara cu arena din Nottingham atunci cand e plina. Am fost luni noapte, cand era goala si rece si ma gandeam ca in doua saptamani totul va fi altfel. Stiu ca Lucian are parte de suport mare in Montreal, dar nu cred ca se poate compara cu al meu. Spectatorii canadieni sunt tacuti si analizeaza intreaga desfasurare a partidei, iar la final aplauda politicos cand el castiga. Fanii mei isi pun toata energia in spatele fiecarui pumn pe care il dau, canta melodiile lui Nottingham Forest pe intreaga durata a partidei. Ei ma sustin asa cum stiu ca trebuie sa boxez cu el, tot timpul, neintrerupt, oricat ar fi nevoie pana cand titlul este al meu", a adaugat Froch.
Pe de alta parte, managerul lui Froch, Eddie Hern, a anuntat ca va oferi doua bilete la partida din 26 mai celui care va posta o poza cu locul in care Lucian Bute se antreneaza in Marea Britanie. Lucian se antreneaza intr-un loc secret din Marea Britanie, iar Hern doreste sa afle unde este acesta, pentru a-l putea spiona pe sportivul roman inaintea meciului contand pentru titlul mondial IBF.
Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch si boxerul Lucian Bute se va disputa in 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. In meciul cu Froch, Lucian Bute isi va pune pentru a zecea oara in joc centura IBF la categoria supermijlocie.