Cosmin Bacila, fotbalistul care si-a rupt piciorul pentru trupa gorjeana in turul campionatului, a fost uitat de oficiali
Indispensabil in turul campionatului, Cosmin Bacila nu mai este bagat in seama de oficialii de la Pandurii. Fotbalistul este din ce in ce mai aproape de revenire dupa accidentarea teribila din turul acestui sezon - dubla fractura, de tibie si peroneu, suferita in partida tur dintre Steaua si Pandurii (1-2), insa gorjenii nu se grabesc sa-i prelungeasca angajamentul scadent in aceasta vara. Bacila merge astazi la Bucuresti pentru un ultim consult, dar nu stie ce ganduri au oltenii in privinta sa. "Deocamdata, nu am semnat nimic. Au fost unele discutii. Nu stiu motivul pentru care nu s-a perfectat nimic. Mai am doua luni de contract cu Pandurii, apoi voi vedea ce voi face", a spus Bacila. Revenit ca manager la Steaua, MM Stoica vrea sa-si respecte promisiunea facuta lui Bacila in momentul accidentarii si i-a oferit un contract. "Bacila este un baiat pe care-l apreciez foarte mult inca dinainte de accidentare. Dupa ce se va recupera, va avea intotdeauna un contract pe masa din partea noastra", a spus Mihai Stoica, la DigiSport 1.

Rusu s-a intors

Fundasul Adrian Rusu s-a recuperat dupa accidentarea suferita in primul turneu din Antalya, in aceasta iarna, si a reintrat in programul normal al echipei. In schimb, Alexandru Vlad este in continuare indisponibil. "Vlad se va mai antrena separat inca trei zile. Incerc sa-l fac apt pentru meciul de duminica, impotriva Astrei", a spus preparatorul fizic al pandurilor, Gheorghe Avram.
Pe lista indisponibililor s-a adaugat si portarul Adrian Horvat, bolnav de rubeola.

Fara spectatori
cu Targu Mures?

Comisia de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal va judeca astazi incidentele de la jocul Pandurii-Steaua, cand doi spectatori au fentat vigilenta fortelor de ordine si au patruns pe teren. Cu siguranta, clubul din Targu Jiu va primi o amenda consistenta, dar oficialii pandurilor se asteapta la masuri si mai drastice. Pandurii risca sa joace meciul cu FCM Targu Mures, programat inainte de Paste, cu portile inchise.
Pandurii, maestra revenirilor

Echipa lui Petre Grigoras a aratat ca este puternica psihic si fizic, reusind sa revina in trei randuri dupa ce a fost condusa, cu FC Brasov, Dinamo si Steaua. Cu Dinamo, pandurii au reusit sa egaleze, desi erau in inferioritate numerica. "Nu avem psiholog la echipa. Nu pot sa spun ca nu as vrea sa am unul, dar pur si simplu nu s-a intamplat. Nu am nimic impotriva prezentei unui psiholog la echipa, pentru ca, in fotbalul mare, ai nevoie de toate elementele pentru a crea o echipa super, care sa castige. Deocamdata, noi nu am reusit sa facem senzatie. Am facut cativa pasi frumosi, dar atat. Avem doar o victorie in 2012, dar nici una pe teren propriu", a comentat tehnicianul la sptfm.ro.