Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal. Ultima isprava a inregistrat-o grupa de copii nascuti in 2000 a AS "Casa Bogdan" Craiova, care a castigat faza zonala a Cupei Hagi Danone, competitie desfasurata la Ramnicu Valcea, la sfarsitul saptamanii recent incheiate. Elevii lui Samir Zamfir au avut un parcurs perfect, obtinand victorii pe linie: 4-1 cu CSS Corabia, 7-1 cu CSM Valcea, 3-0 cu CSS Alexandria (in semifinale) si 1-0 cu CSS Corabia (in finala, unicul gol fiind marcat de Adrian Nichifor, din lovitura de la 7 metri). Formatia craioveana a fost compusa din urmatorii jucatori: Andrei Bobonete - Andrei Crangus, Alex Olteanu, Raul Constantinescu, Adrian Nichifor, Ionut Popescu, Cristinel Serban, Marius Sultan, Andrei Dobre, Aurel Manciu, Stefan Baiaram, Alex Garbita, Cristi Opritoiu, Hristos Vadasis.
Printre remarcatii turneului de la Valcea s-a numarat si Adrian Nechifor (AS "Casa Bogdan" Craiova), care a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului si golgheter (4 goluri), celelalte diplome fiind primite de Jovan Markovic (CSS Corabia) - cel mai tehnic jucator, Costi Soare (ACSFC "Dani Coman" Pitesti) - cel mai bun portar.

Zamfir, foarte multumit

Antrenorul micutilor fotbalisti, Samir Zamfir, s-a declarat foarte multumit de performanta elevilor sai si spera sa faca o figura frumoasa si la Cluj (29 mai - 1 iunie), la turneul final al Cupei Hagi Danone. "Nu m-a surprins acest rezultat, pentru ca am muncit foarte bine de cand am luat aceasta grupa, mai exact, pe 18 august 2011. M-a surprins in schimb faptul ca intr-o perioada atat de scurta s-a format un grup foarte unit si asta a contat enorm la acest turneu. S-au mobilizat exemplar si au facut meciuri foarte bune si asta nu poate decat sa ne multumeasca. La viitoarea etapa ne propunem sa jucam fotbal si sa obtinem rezultate cat mai bune, sa aratam ca avem valoare", a spus, pentru GdS, Samir Zamfir.