Libertatea.ro: Olena Samburska, extrema blonda si sexy de la CSM Targoviste, se da in vant dupa mamaliguta cu branza si smantana

Blonda ucraineana Olena Samburska (23 de ani), de la CSM Targoviste, e considerata cea mai frumoasa straniera din liga de baschet. Poreclita Samba, extrema a acceptat o sedinta foto sexy pentru revista clubului, "Forza CSM", apoi a vorbit despre experienta sa sub Turnul Chindiei.
Pe tricoul de joc scrie, deasupra numarului 7, scurt, "Samba". De unde si pana unde? "De la numele meu, cum de unde? In copilarie, prietenii mi-au spus asa de la Samburska, mi-a placut si asa a ramas. E numele meu in lumea baschetului. Plus ca imi place mult sa dansez! Imi doresc sa ajung intr- o buna zi in Brazilia pentru o samba adevarata", se inveseleste extrema CSM, care a mai evoluat la Olimp, apoi Zaporoje si Dnepr, din tara sa, Ucraina.
Olena s-a nascut la Nikolaiev, un oras de 1.000.000 de locuitori, situat in apropiere de Odessa. Intre 2008 si 2009 a evoluat la Burgas, unde a cucerit de doua ori titlul de campioana a Bulgariei.
Viseaza la o vacanta in Spania
In 2009, Samba a ajuns la Targoviste, sub Turnul Chindiei. A castigat campionatul si cupa si a mers pana in "sferturile" FIBA Euro- Cup. "E frumos si la Burgas, si la Targoviste, dar nu am fost pentru turism nicaieri. Sa stii ca imi place mult mancarea romaneasca. Ciorba de vacuta", spune ea in engleza, apoi silabiseste in romaneste: "Ma-ma-liga cu sman-ta-na!". Samba are ca hobby-uri dansul si calatoriile. I-a placut mult la Venetia si la Roma. "N-am fost in Spania, vreau sa merg acolo in vacanta", spune sportiva.