Antrenorul fotbalistelor de la Real Craiova, Sorin Patrascu, a vorbit despre obiectivele oltencelor pentru partea a doua a campionatului
Fotbalistele de la Real Craiova mai au putin timp sa se bucure de vacanta, pentru ca la inceputul lunii viitoare antrenorul Sorin Patrascu a programat reunirea. Jucatoarele se afla pe locul trei in seria vest, la un singur punct in spatele echipei de pe locul doi, CFR Timisoara, iar tehnicianul oltencelor spera ca va reusi sa organizeze si un cantonament centralizat la munte. "Din 1 februarie ne vom aduna si vom relua pregatirile pentru returul campionatului, iar in jur de 15 februarie vom incerca sa facem un cantonament de pregatire centralizat de sase zile la Ranca, dar in prezent nu suntem siguri deoarece nu avem stransi banii necesari pentru desfasurarea cantonamentului", a spus antrenorul. La sfarsitul lunii februarie, Real va gazdui un turneu de pregatire la care vor mai participa alte trei formatii din prima liga, de fotbal feminin, Alice&Tunes Pitesti, CSS Targoviste si Cristian Brasov.

Aduc un portar
si un fundas central

Patrascu, care in partea a doua a turului a asistat la meciurile echipei din tribuna fiind suspendat, a vorbit despre obiectivele din retur. Tehnicianul Realului a dezvaluit ca incearca sa transfere doua jucatoare valoroase pentru a avea sanse mai mari la realizarea obiectivului, accederea in play-off-ul campionatului, acolo unde merg primele doua clasate in fiecare din cele doua serii, est si vest.
"Ne dorim ca in prima etapa, programata pe 11 martie, sa incepem bine, in sensul ca intalnim campioana en-titre, Olimpia Cluj, si ne-am propus sa nu pierdem acest joc. Imi pun mari sperante in indeplinirea obiectivului, acela de a ne clasa pe o pozitie care sa ne permita accederea in play-off-ul competitiei si, desigur, ne propunem sa aducem pentru al treilea an consecutiv la Craiova o medalie, indiferent de culoarea ei. Daca ajungem la turneul play-off, ne vom lupta pentru titlu. In aceasta perioada precompetitionala vom incerca aducerea, pe langa lotul valoros pe care il avem, a doua fete al caror nume nu il spun deocamdata. Este vorba despre un portar si un fundas central. Fetele vin de la echipe de top, deja am obtinut transferul uneia dintre ele, acum sunt in tratative pentru obtinerea actelor si pentru cea de-a doua jucatoare. Daca vom reusi sa le aducem ne vom bate pentru titlul national, apoi participarea in premiera in preliminariile Ligii Campionilor. Vom trata returul cu maxima seriozitate", a spus Patrascu.

Au nevoie de bani

Antrenorul Patrascu a adaugat ca Real are nevoie de sustinere financiara pentru a fi la nivelul contracandidatelor la titlu: "Vom cauta oameni care sa vina alaturi de echipa. Raman in aceeasi formula cu domnul Nicu Neagoe, care ma ajuta din toate punctele de vedere, pentru ca aceasta frumoasa echipa sa realizeze obiective indraznete. Stim bugetul unor echipe puternice precum Olimpia Cluj si FCM Targu Mures, formatii sponsorizate de catre primarii si consilii locale. Fiecare este sustinuta cu 700.000 sau 900.000 de lei. Si CS Brazi este sprijinita de Consiliul Judetean Prahova. In acest context, Real Craiova este singura din cele patru posibile formatii din play-off care nu este sprijinita financiar de nici o oficialitate locala. In aceste conditii vom incerca sa aducem titlul la Craiova, macar o medalie. Vom depune si noi din nou documentatie atat la Consiliul Judetean Dolj, cat si la Primaria Craiova ca sa primim sprijin financiar".