La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 10:00, M. Adrian de 24 de ani, din judetul Prahova, a condus un autoturism marca Opel Corsa pe Bd. Alexandru Obregia, dinspre str. Nitu Vasile către str. Turnu Măgurele. Cand a ajuns in apropiere de statia R.A.T.B. "Turnu Magurele", a surprins si accidentat pe T. Petra de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
Ranita grav, T. Petra a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 13:30, B. Mihaela de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str. Gradistea. Cand a ajuns la intersectie cu str. Straja, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault Megane condus de T. Mirela de 34 de ani, din Bucuresti, care circula pe drumul prioritar.
In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui V. Anca de 38 de ani, din Bucuresti, pasager pe locul din dreapta fata in autoturismul Renault, care a ramas internata la spital si ranirea usoara a celor doua conducatoare auto care, de la spital, au fost indrumate la domiciliu.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.