La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. IONUT de 28 de ani din jud. Ilfov, care a condus un autoturism marca Dacia Super Nova, pe str. Veseliei intersectie cu sos. Progresului, sectorul 5, fara a poseda permis de conducere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 03 iunie 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe str. Turda, sectorul 1, ruland in trafic din directia bd. Ion Mihalache - Str.Turda spre Podul Grant, un autoturism marca Dacia 1310, condus de un barbat.
Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea conducatorului auto stabilind ca fiind F. VASILE de 21 de ani din Bucuresti, fara a detine permis de conducere.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.