Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov.
Jandarmeria ii cauta in continuare pe cei vinovati de arsurile pe care o torta o le-a provocat unei tinere de 18 ani.
Clubul FC Rapid Bucuresti a fost amendat cu 25.000 de lei de catre Jandarmerie, pentru neregulile constatate in organizarea meciului cu FC Brasov, disputat sambata, cand o tanara a fost lovita in fata de o torta aruncata de suporterii rapidisti, se arata intr-un comunicat remis de Jandarmeria Capitalei.
Sanctiunea a fost dictata pentru ca nu s-a respectat legea potrivit careia nu ar fi trebuit sa permita accesul persoanelor carora le-a fost interzisa intrarea la asemenea genuri de manifestari, al persoanelor care se afla in stare vadita de ebrietate sau se afla, in mod evident, sub influenta substantelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice, arme si munitii de orice fel, faclii, torte, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru socuri electrice, substante toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale, sisuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere ori lovire, precum si al persoanelor care au asupra lor mijloace de publicitate vizuala.
De asemenea, a fost amendata cu 500 de lei firma de securitate cu care clubul FC Rapid are contract pentru asigurarea ordinii si sigurantei in incinta arenei sportive pe durata desfasurarii competitiilor.
Totodata, sase suporteri s-au ales cu dosare penale, patru dintre ei pentru folosire de dispozitive pirotehnice, unul pentru ca ar fi intrat la meci desi avea interdictie pe stadion si unul pentru ca s-a opus retinerii de catre fortele de ordine. Cei care au aruncat torte pe gazon risca inchisoare, potrivit legii, de la sase luni la cinci ani si interzicerea accesului pe arenele sportive pentru o perioada cuprinsa intre un an si trei ani. Alti doi fani au fost amendati cu 150 de lei, si respectiv 250 de lei, pentru catararea pe gardul care delimiteaza spatiul de joc de tribuna si escaladarea gardului care delimiteaza spatiul de joc.