La data de 22 mai 2011, ora 11:00, R. ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. Drumul Sarii dinspre Drumul Taberei catre B-dul Ghencea.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 71, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, tamponand in spate un autoturism marca BMW, condus de S. GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal.
Dupa impact motocicleta a fost proiectată intr-un autobuz marca Mercedes Benz, condus de M. GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu.
Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule.
Conducatorii vehiculelor au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 22 mai 2011, ora 12:00, C. CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. Ramnicu Valcea dinspre Str. Ramnicu Sarat catre Str. Dristor.
Cand a ajuns in dreptul imobilului nr. 31, a fost acrosat lateral dreapta de un motociclu neinregistrat marca First Bike condus din aceeasi directie de mers de P. Razvan de 22 de ani din Bucuresti, fara a poseda curs de legislatie rutiera, care nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stanga.
Din impact motociclul a fost proiectat spre dreapta intr-o autoutilitara marca Fiat, care se afla parcata regulamentar.
Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane:
- P. RAZVAN, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
- M. ELVIS de 19 ani din Bucuresti, ocupant motociclu, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
- L. F. de 16 ani din Bucuresti, ocupant motociclu, care a parasit spitalul pana la sosirea organelor de politie.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.
Conducatorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.