La data de 26 aprilie 2011, in jurul orei 16:00, C. Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos. Mihai Bravu, dinspre str. Dristorului catre Calea Vacaresti. Cand a ajuns la intersectia cu Calea Vitan, a circulat pe terasamentul liniilor de tramvai si nu a respectat semnificatia indicatorului "Ocolire" instalat la inceputul refugiului pietonal, situatie in care a surprins si accidentat pe T. Corneliu de 71 de ani, din Bucuresi, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga, la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Accidentat grav, T. Corneliu a ramas internat la spital.
De asemenea, in urma accidentului a rezultat si accidentarea lui P. Ana de 21 de ani, din Bucuresti, pasagera pe moped, si care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 26 aprilie 2011, in jurul orei 23:30, T. Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. Dreptatii, dinspre bd. Iuliu Maniu catre sos. Virtutii. Cand a ajuns la intersectia cu str. Uverturii, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", a patruns in intersectie si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Opel care circula pe str Uverturii, dinspre sos. Virtutii catre str. Apusului, condus de S. Lia de 31 de ani, din Bucuresti.
In urma accidentului a rezultat accidentarea lui S. Lia si a lui T. Mehdi de 30 de ani, cetatean iranian, pasager in auto Opel.
Ambele conducatoare au fost testate cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,67 mg/l in cazul lui T. Elena, careia i s-au recoltat doua probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si zero in cazul lui S. Lia.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.