La sfarsitul anului 2010, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din Sectorul 6, au documentat activitatea infractionala a unei grupari din care faceau parte D. Gheorghe de 30 de ani, I. Constantin de 31 de ani, B. Marius de 27 de ani si T. Marian de 27 de ani, toti din Bucuresti, specializata in spargerea de locuinte.
In urma cercetarilor efectuate a reiesit faptul ca in perioada ianuarie - martie 2011, membrii gruparii au comis mai multe furturi din societăti comerciale situate pe raza sectorului 6.
La data de 18.01.2011, a fost organizata o actiune in urma careia au fost prinsi in flagrant doi dintre membrii gruparii, respectiv I. Constantin si B. Marius, imediat dupa savarsirea unui furt din locuinta, prin ruperea butucului usii de acces.
La data de 24.03.2011, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, politisti ai Sectiei 21 Politie si ai Serviciul Special de Interventie Rapida din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au efectuat trei perchezitii domiciliare in Bucuresti, in urma carora au fost gasite si ridicate in vederea cercetarilor telefoane mobile, aparatura electronica, bijuterii si produse cosmetice.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6 si ai Sectiei 21 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu D. Gheorghe si T. Marian in stare de retinere, precum si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a gruparii.