Lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie au depistat-o pe D. Marcela de 50 de ani din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale, care, in urma verificarilor efectuate a rezultat ca o comis mai multe fapte pe raza Sectiei 1 Politie, fiind predata acestei sectii in vederea continuarii cercetarilor.
In urma cercetarilor efectuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 1 Politie s-a stabilit in sarcina acesteia faptul ca in perioada iunie 2009 - august 2010, prezentandu-se sub diverse identitati si legitimandu-se cu documente false, a inchiriat locuinte si a solicitat de la partile vatamate imprumuturi (suma de 1000 lei, respectiv 600 euro) si bijuterii (in valoare de 4.700 lei) pe care urma sa le achite ulterior.
Profitand de increderea pe care i-au aratat-o partile vatamate, nu a restituit sumele de bani imprumutate, nu a achitat contravaloarea bijuteriilor si nici contravaloarea chiriilor aferente stabilite parasind respectivele locuinte.
Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat.
Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 1 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, cu cea in cauza in stare de retinere.