O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
Incendiatorii au folosit o sticla cu combustibil lichid, pe care au aprins-o si au aruncat-o in interiorul cafenelei, dupa ce au spart un geam, potrivit capitanului Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt, potrivit agerpres.ro.
Cafeneaua apartine unei persoane careia i-a fost incendiat pe 13 noiembrie 2010 si magazinul, situat in vecinatatea unitatii. Proprietara a avut legaturi dubioase cu clanurile de interlopi din Piatra Neamt, inclusiv cu Gheorghita Mararu.
IN ziua de 14 noiembrie 2010, la orele 12:36, in incinta unui bar de pe raza municipiului Piatra Neamt, jud. Neamt, Chilat a tras mai multe focuri cu arma asupra fratilor Mararu, aflati in incinta localului respectiv.
In urma atacului, una dintre victime, Gheorghe Catalin Mararu, a murit, iar fratele acestuia, Bogdan Mararu, a suferit mai multe rani, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt.
Cristian Chilat, zis Falau este arestat pentru umpuscarea fratilor Gheorghita si Bogdan Mararu si a fost pus sub acuzare pentru omor calificat.