Politistul care a ranit marti seara un barbat era beat. Asta au aratat rezultatele analizelor efectuate pe probele de sange recoltate de la sofer.
Agentul de la Politia Saveni, care s-a izbit cu masina intr-un un cap de pod, dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga din Stiubieni, din cauza vitezei prea mari a fost depistat cu o alcoolemie de 1,50 la mie. In urma accidentului pasagerul de pe locul din dreapta, Gheorghe V. de 54 de ani, a suferit mai multe leziuni la cap si torace.
Astfel pe langa dosarul penal pentru vatamare corporala din culpa, agentul Valentin M. se va alege si cu unul pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu imbibatie alcoolica peste limita admisa. "In prezent a fost inceputa procedura cercetarii prealabile in cazul agentului si, in functie de solutia procedurala ce va fi dispusa de Parchet, conducerea IJP (n.r. - Inspectoratului Judetean de Politie) va dispune masurile care se impun", a precizat inspector principal Daniela Darea, purtator de cuvant al IJP.
Sanctiunile pe linie administrativa pot merge pana la concediere.