Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
- Din ceea ce aud, pare ca avem de-a face cu o persoana care a actionat dezorganizat, sub imperiul impulsului. Este prematur sa presupui ca era sau nu sub influenta unor substante. Dar admitand ca a fost beat si drogat, este o circumstanta agravanta, alcoolul si drogurile, substantele pot sa fie un agent augmentator al comportamentului dezorganizat, a explicat psihologul Gabriel Diaconu, la Digi24.
Iata ce a declarat la Digi24 Lucian Caprariu, martor la nefericitul eveniment:
- Eram in zona caselor si am auzit zgomot, am crezut ca a picat cineva, s-a auzit destul de puternic, si apoi fost rumoarea aceea, mi-am dat seama ulterior din ce cauza. M-am dus sa vad ce s-a intamplat si am vazut acea masina oprita in usi. Era un individ intins pe jos, oarecum incoerent, multa lume zice ca drogat. Am inteles ca l-au scos niste oameni cu forta din masina. Initial, l-am vazut pe acesta pe jos, nu mi-am dat seama, si dupa vreo jumatate de minut am vazut la cativa metri victime, aia era situatia socanta, oameni raniti, calcati cu masina.

Sursa: huff.ro