Exista niste biciclisti tare idioti, zice Chinezu.eu. Cineva a descoperit un articol despre biciclisti, pe chinezu.eu, care surprinde o imagine relativ corecta despre ce inseamna sa fii un biciclist idiot in Bucuresti. Mi-am permis sa iau cu copy/paste gandurile Chinezului, care sunt sigur ca nu se va supara. Eu am mers la sursa initiala a articolului, aparut pe cristianchinabirta.ro cu titlul: Biciclistii:
- Pentru faptul ca isi pun curul pe o bicicleta si pedaleaza inseamna ca se plaseaza intrinsec pe o treapta superioara, restul pulimii fiind, nu-i asa, de un pedestrism caduc.
- Sunt cei care tasnesc in fata masinilor fara nici o problema pe trecerile de pieton cu lumina intermitenta si apoi tot ei ii injura pe soferii care au franat brusc, speriati de aparitia ciumegului pe doua roti.
- Sunt cei care, mergand pe trotuar, striga Pardon! Pardon!, asa cum faceau aia de manevrau carucioare prin Gara de Nord, cu superioritate si cu iritare pentru ca noi ceilalti existam doar ca sa ii incurcam.
- Sunt cei care, pe un trotuar acoperit integral de penibilele piste de bicileta desenate de niste incurca-lume din Primarie, se freaca de pietoni, caci, nu-i asa, acestia ar trebui sa se dea la o parte in mijlocul drumului, pe unde circula masini, cand trece maria sa biciclistul.
- Sunt cei care, finalmente, si-au lasat bunul simt acasa.