Libertatea: Testele ADN confirma. Dan Condrea este soferul mort in accident
Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General. Procurorii mai precizeaza ca masina pe care patronul Hexi Pharma o conducea a fost surprins de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea, efectuand mai multe deplasari pe traseul Buftea - Corbeanca, tur si retur. Condrea a facut 13 deplasari in intervalul orar 17:31 - 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.
Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmata pana acum doar de Uliana Ochinciu, sotia patronului de la Hexi Pharma, care l-a identificat intai la locul accidentului, dupa ce i-a recunoscut hainele, apoi a doua zi, la IML. La autopsie,Uliana Ochinchiuc l-a identificat pe Dan Condrea dupa lobii urechilor, fata acestuia fiind complet distrusa in urma accidentului.
In seara accidentului, procurorii care ancheteaza cazul au mers la domiciliul lui Condrea, pentru a o aduce la audieri pe sotia acestuia. Pentru ca starea femeii nu permitea audierea, aceasta fiind in stare de soc, anchetatorii s-au rezumat la a ridica din casa obiecte personale, care sa ajute la identificarea victimei. Mai exact, au ridicat o periuta de dinti si un pieptene, din care au fost prelevate probe biologice (urme de saliva din periuta de dinti, respectiv urme de piele si par din pieptene), care sa fie ulterior comparate cu probele ADN din tesuturi.
Dan Condrea a murit pe 22 mai, intr-un grav accident rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca. Moartea sa este suspecta, pentru ca a venit in contextul in care patronul Hexi Pharma era personajul principal in scandalul dezinfectantilor diluati si urma sa fie chemat a doua zi la audieri.
Dan Condrea a lasat in urma o avere de 110 milioane de lei.