Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. Autocarul avea la bord 36 de pasageri. Trei au murit si 16 sunt raniti.
UPDATE 11:08 Conform ultimelor informatii, trei oameni si-au pierdut viata, dintre care doi copii. Acestia din urma erau frati si aveau 15 si 8 ani.
UPDATE 10:17 "Dintr-o data autocarul a inceput sa se incline si s-a rasturmat. Ne-am speriat foarte tare, copiii care erau cu noi plangeau si strigau dupa ajutor", a povestit unul dintre pasageri.
UPDATE 10:15 Autorcarul implicat in accident efectua cursa Istanbul - Bucuresti - Chisinau, la bordul lui aflandu-se cetateni moldoveni si ucraineni.
UPDATE 10:12 Autocarul era condus de un sofer turc si s-a rasturnat din pricina carosabilului umed.
UPDATE 10:11 Pentru doi dintre raniti, conducerea Spitalului judetean Braila a solicitat un elicopter care sa-i transporte la o unitate medicala din Bucuresti.
UPDATE 10:06 Se pare ca turistii se intorceau din vacanta din Turcia si mergeau catre Republica Moldova.
UPDATE 10:02 Un adult si un copil si-au pierdut viata, iar 16 pasageri au fost transportati la spital.
Autocarul s-a rasturnat pe raza comunei Baldovenesti, iar 16 persoane au fost ranite. Din primele informatii, se pare ca soferul autocarului a facut o manevra nefericita, iar autocarul s-a rasturnat.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier pe DN2B Braila â€" Galati este oprit.