B365.ro : S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIATA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO
Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. Desfiintarea are loc ca urmare a deschiderii pasajului pietonal de la Piata Presei. Pasajul rutier este aproape gata.
Incepand de miercuri, 10 iunie, pietonii folosesc pasajul pietonal pentru a trece Bd. Kiseleff. In acelasi timp, lucrarile la pasajul rutier de la Piata Presei sunt aproape finalizate, dupa cum se vede din fotografiile din GALERIA FOTO, postate pe forum.metrouusor de catre utilizatorii Bogdan Ciorascu si Serban
Inaugurarea oficiala a pasajului a fost amanata pentru luna iunie, dupa ce in zona rampei spre Bd. Marasti au fost descoperite mai multe cabluri electrice care nu erau prevazute in planul Enel si au trebuit mutate.
Potrivit Brigadei Rutiere, incepand cu data de 10.06.2015, se desfiinteaza trecerea pentru pietoni de la intersectia sos. Kiseleff cu bd. Expozitiei (intrarea la pavilionul H), circulatia pietonilor urmand sa se desfasoare prin noul pasaj pietonal.
Astfel, pietonii sunt rugati circule cu atentie si sa foloseasca noile amenajari (pasajul) pentru traversarea drumului public.
Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere montate in zona, semnalele politistilor rutieri.