DeCeNews: Sotia lui Codrut Marta, arestata pentru prostitutie si proxenetism

Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestata dupa audierea de catre de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si proxenetism. Potrivit procurorilor, Andreea Marta este suspectata ca se ocupa cu racolarea unor tinere atragatoare pe care le furnizau unor oameni de afaceri in vederea prestarii de servicii sexuale.
"Incepand cu anul 2010, numitele Marta (fosta Lungu) Andreea-Elena de 28 ani si Lungu Maria-Magdalena, de 38 ani au coordonat aceasta grupare, procedand la racolarea persoanelor cu o situatie materiala foarte buna, carora le-au facilitat intalniri cu diferite tinere in vederea practicarii prostitutiei, in schimbul unor importante sume de bani.
Activitatile de prostitutie - proxenetism au avut loc in principal pe teritoriul Romaniei, in municipiile Bucuresti, Tulcea, Brasov si Calarasi, dar si in alte tari - Italia, Elvetia, Principatul Monaco", se arata in comunicatul DIICOT.
Tinerele ce practicau prostitutia erau selectate dintre participante la diferite concursuri de frumusete sau prezentari de moda, selectia fiind riguroasa, in principal, datorita faptului ca beneficiarii prestatiilor sexuale proveneau din randul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiti cetateni straini potenti financiar sau persoane din lumea mondena.
Trebuie amintit faptul ca Mihaela Radulescu a fost chemata zilele trecute la DNA in legatura cu asa numitul grup de la Monaco. Este posibil ca acest lucru sa aiba legatura si cu ancheta in care este implicata sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar.