O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Reprezentantii IPJ Olt au comunicat ca politistii si procurorii l-au retinut si il cerceteaza pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor pe Minodor Strete, de 50 de ani, din comuna Carlogani, care si-a injungiat si incendiat sotia.
Ieri-dimineata, medicii Spitalului de Urgenta Slatina au anuntat politistii ca la Sectia de Terapie Intensiva a fost adusa Verginica Strete, de 44 de ani, care prezenta mai multe plagi la nivelul toracelui si arsuri pe aproape jumatate din suprafata corpului. O echipa operativa din cadrul IPJ Olt s-a dus la Carlogani, unde a stabilit ca Minodor Strete, fiind baut bine, i-a reprosat femeii ca il insala, dupa care a lovit-o de mai multe ori in zona capului cu un corp contondent, a injunghiat-o cu un cutit, dupa care a aruncat benzina pe ea si i-a dat foc.
Politistii IPJ Olt au mai precizat ca cercetarile au fost preluate de un procuror al Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, care a dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Minodor Strete. Barbatul urmeaza sa fie adus la Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor.
Pentru ca starea femeii era foarte grava, acesta a fost transferata ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, fiind internata la Terapie Intensiva.
Potrivit medicilor craioveni, pacienta prezenta mai multe leziuni la nivelul capului, plagi multiple injunghiate si arsuri de gradul II pe 55 la suta din suprafata corpului. Reprezentantii Spitalului de Urgenta Craiova au precizat ca sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale femeii.
Aldezir Marin