Un barbat din localitatea maramureseana Copalnic Manastur a fost retinut de procurori dupa ce si-ar fi violat fiica in varsta de doi ani, copila fiind transportata in stare grava la spital, cu mai multe leziuni.
Conform procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, Ioan Vasile Vint, din localitatea Copalnic Manastur, este cercetat pentru viol si incest, dupa ce in urma cu o zi si-a violat fiica in varsta de doi ani si trei luni.
Potrivit sursei citate, exista suspiciuni cu privire la starea de sanatate psihica a barbatului, astfel ca s-a dispus internarea acestuia la sectia de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, pentru realizarea unei expertize medico-legale psihiatrice de catre Serviciul Medico-Legal Judetean.
Miercuri seara, Vint a fost audiat dupa ce fiica sa a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare. Fetita a fost diagnosticata cu multiple leziuni, printre care un traumatism abdominal prin strivire, traumatism lombo-fesier si ruptura de perineu.
Tatal fetitei le-a spus medicilor ca un butuc s-ar fi prabusit peste ea.
Medicii au anuntat Politia, care a inceput o ancheta, astfel ca Vint a fost retinut.