Serviciul Furturi Auto din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale - IGPR si al echipelor SPIR - Politia Capitalei, au efectuat perchezitii domiciliare la noua adrese din Bucuresti si Judetul Ilfov.
A fost vizata destructurarea unei grupari infractionale specializate in furtul de autoturisme.
In fapt, membrii acestei grupari furau autoturisme, cu care se deplasau la diferite locuinte si societati comerciale, unde comiteau furturi, dupa care transportau bunurile furate si se deplasau din aceste locatii cu masinile respective.
Ulterior, pentru a isi ascunde urmele, membrii gruparii incendiau autovehiculele.
In urma perchezitiilor, au fost descoperite peste doua kilograme de metal (peste un kilogram de culoare galbena si peste un kilogram de culoare argintie), bijuterii din metal de culoare galbena si mai multe parfumuri.
Pe langa furturile de autovehicule, politistii bucuresteni vor extinde cercetarile si asupra furturilor din locuinte si societati comerciale, despre care exista date ca acestia le-ar fi comis.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului Furturi Auto, cu trei persoane in stare de retinere, urmand a fi prezentate Judecatoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventiva.