La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. Postavarului catre B-dul Constantin Brancusi.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Liviu Rebreanu, in timp ce efectua virajul catre stanga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Toyota Yaris, condus din sens opus de P. Grigore de 27 ani, din Bucuresti.
In urma coliziunii taximetrul s-a rasturnat pe plafon.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru P. Grigore, iar pentru C. Cristinel a indicat valoarea de 0,33 mg./l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Institutul National de Medicină Legala, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Cristinel, conducatorul autoturismului taxi, C. Laura de 30 ani, C. Cristian de 36 ani, Tereteanu de 37 ani, pasageri in Dacia Logan, precum si a lui P. Grigore. Toti au fost indrumati de la spital la domiciliu.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 19.11.2011, in jurul orei 03.30, P. Daniel de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe B-dul Iuliu Maniu dinspre B-dul G-ral Vasile Milea catre Str. Valea Lunga.
Cand a ajuns la intersectie cu Pasajul Lujerului, pe fondul neatentiei si a nerespectarii unei distante corespunzatoare in mers a tamponat in spate autoturismele marca Renault condus de M. Dumitru de 47 ani, din Bucuresti si autoturismul marca Ford condus de N. Florin de 35 ani, din judetul Arges, care circulau in aceeasi directie de mers.
Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero, iar P. Daniel nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui P. Daniel, N. Florin, M. Adrian de 21 ani, pasager in autoturismul Skoda si P .Marius de 20 ani, pasager in autoturismul Ford.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.