Politistii Serviciul de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3, in baza autorizatiei de perchezitie emisa de catre Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, au efectuat perchezitii, la una din locatii find descoperit un depozit-magazin clandestin unde erau depozitate articole de imbracaminte si incaltaminte in valoare de aproximativ 195.000 de euro, care au fost ridicate in vederea confiscarii.
In urma cercetarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit ca in perioada octombrie - noiembrie 2011, N. Cristian de 36 de ani, oferea spre vanzare fara drept produse purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata, fara documente de provenienta, motiv pentru care, la data de 9 noiembrie a.c. a fost inceputa urmarirea penala impotriva sa, sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.
Cercetarile sunt continuate cu N. Cristian in stare de libertate, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si a prejudiciului creat.