La data de 02 august 1991, P. Costel s-a prezentat la sediul Politiei Sectorului 3 pentru a reclama disparitia de la domiciliu a fiicei sale P. Daniela, la aceea dată in varstă de 5 ani.
La inceputul anului 2011, Serviciul Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 a fost contactat de politisti din cadrul Postului de politie Fundeni Frunzanesti, judetul Calarasi, care au comunicat faptul că la sediul Biroului Evidenta a Populatiei s-a prezentat o femeie care dorea eliberarea unei carti de identitate si care a declarat ca se numeste P. Daniela, nume similar cu al unei minore disparute acum 20 de ani.
Avand in vedere ca de la data disparitiei si pana la data depistarii a trecut o perioada foarte mare, a fost necesara concluzia unor specialisti, fiind recoltate probe biologice de la persoana depistata si de la parintii biologici, concluziile specialistilor criminalisti din cadrul I.G.P.R. - Institutul National de Criminalistica fiind: "99,99995% dintre indivizii de sex masculin din populatia caucaziana nu pot fi tatal persoanei disparute, in afara lui P. Costel".